Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Met de rolstoel op vakantie in Twente

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Op Bosvillapark Eureka kun je terecht voor een vakantie met mindervaliden of mensen die net een beetje extra zorg nodig hebben. Onze luxe 5-sterren zorgbungalows zijn aangepast en daardoor toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Daarnaast hebben wij een unieke samenwerking met Veertienrond waardoor wij ook alle zorg kunnen bieden die nodig is. Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark in Nederland het NBAV (Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties) keurmerk voor aangepaste vakanties ontvangen.

 

Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen

 

Luxe Aangepast accommodaties voor een rolstoel vakantie

Onze aangepaste bungalows zijn zeer geschikt voor mindervaliden en voldoen aan het NBAV keurmerk. De deuren zijn extra breed en daardoor rolstoeltoegankelijk en de douchehoek is ruim en drempelloos. De grote slaapkamer op de begane grond is voorzien van geheel elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. Heb je extra hulpmiddelen nodig zoals een tillift, douchebrancard, douchestoel, rolstoel of rollator? Vraag het ons en wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst gereed staan in de zorgvilla. Daarbij zijn al onze aangepaste bungalows bereikbaar via verharde wegen.

Een vakantie op maat, dat geeft rust

Klein_rondje_zorg_rolstoel.webp
Vakantie voor het hele gezin

Door de zorg te delen is het hele gezin even uit de dagelijks sleur. Wil je met een deel van het gezin een stadje bezoeken, shoppen of gewoon even lekker op een terras zitten? Dan kan! Want de zorg is in goede handen. Op Bosvillapark Eureka kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.

 

Boek je aangepaste bungalow Boek je aangepaste bungalow

 

Activiteiten

Als de zorg goed geregeld is, dan is het mogelijk om na te denken over activiteiten. Op deze pagina vind je rolstoelvriendelijke activiteiten bij ons in de buurt. Daarnaast is er op onze site veel informatie te vinden over de omgeving.

 

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Veertienrond

Dankzij de unieke samenwerking die wij hebben met Veertienrond kun je op Bosvillapark Eureka genieten van een heerlijke verzorgde vakantie. Tijdens je verblijf krijg je de beschikking over een persoonlijk en ervaren verpleegkundige die de zorg met je kan delen. Zij bieden eerstelijnszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie en verschillende vormen van begeleiding. Ook is huishoudelijke verzorging en verpleging mogelijk. De zorg en de hulpmiddelen worden volledig naar jullie behoefte en wens ingevuld. Alles wat je nodig hebt wordt op het juiste moment gebracht en gehaald bij het boshuis.

 

Vakantie met zorg op maat Vakantie met zorg op maat

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram