Tijdelijke woonruimte

Tijdelijk verblijf of een rustig "thuis" kantoor nodig?

Op ons ruim opgezette vakantiepark vind je natuur, privacy en compleet ingerichte bungalows met supersnel glasvezel internet.

 • Ben je thuis aan het verbouwen?
 • Heb je tijdelijk woonruimte nodig i.v.m. een verhuizing?
 • Heb je een rustig "thuis" kantoor nodig?

Neem dan contact met ons op op tel: 074 277 66 88 of via mail: info@villapark-eureka.nl

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf op ons park. Onze huizen zijn compleet ingericht en het volgende is ook mogelijk:

 • Opgemaakte bedden en handdoekpakketten
 • Laten bezorgen van boodschappen of maaltijden
 • Extra schoonmaak-momenten

 

Villapark Eureka ligt op landgoed het Hulsbeek midden in de Twentse natuur. Wil je even een wandeling maken? Je wandelt van ons park zo de bossen in. En er zijn vele rustige fietsroutes in de omgeving. Voor kinderen zijn er ruime speelmogelijkheden verspreid over ons park en het landgoed.

Geniet van woonruimte midden in de Twentse natuur

Groot_rondje_buitensauna_Wellness_Eureka.webp
Lang verblijf

Wij bieden een ideale plek voor langverblijf in het prachtige Twente. Gelegen op recreatielandgoed het Hulsbeek, bieden wij luxe vakantiehuizen om tijdelijk te wonen bij bijvoorbeeld een verbouwing of schade door brand. De boshuizen zijn compleet ingericht en beschikken over moderne voorzieningen. Geniet van de natuur, rust en privacy, terwijl je toch alle benodigde faciliteiten binnen handbereik hebt. Voor een verblijf gedurende een lange periode vragen wij om contact met ons op te nemen per mail of telefoon om te komen tot een oplossing op maat.

 

Top Beoordeling van 4,7 op Google

Ook op Google staan we zeer goed genoteerd met een 4,7 gemiddeld. We doen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Op het park kunnen de kinderen heerlijk spelen en Twente wordt niet voor niets "landgoed van Nederland" genoemd. Ook in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Daarnaast ligt Villapark Eureka midden in de natuur op een groot landgoed met o.a. een zwemmeer met zandstranden, waterspeeltuin, klimbos, mountainbike route en nog veel meer. 

Onze huizen zijn volledig ingericht, en direct klaar voor bewoning. Bekijk ze hier!

 

Bekijk hier onze (vakantie)huizen! Bekijk onze (vakantie)huizen!

Bij ons is het echt vakantie!

 • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
 • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
 • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
 • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
 • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram