Zakelijk verblijf FAQ

Tijdelijke woonruimte

Villapark Eureka

Tijdelijke woonruimte nodig?

Onze bungalows liggen centraal bij Hengelo, Enschede en Almelo. Onze vrijstaande bungalows zijn compleet ingericht en van alle faciliteiten voorzien. De bungalows liggen allemaal op 400-600m2, u heeft dus zeer veel privacy. Kom even tot rust in het prachtige natuurgebied van het Hulsbeek. Er zijn bungalows met 2 of 3 slaapkamers en wellness bungalows met sauna en stoom douchecabine. Ook is er gratis WiFi en zijn er heerlijke boxspring bedden. Ook voor kinderen zijn er volop mogelijkheden voor ontspanning.

Bij water -of brandschade

Heeft u water- of brandschade en kunt tijdelijk niet verblijven in uw huis? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een kort verblijf op ons park. U kunt dan even helemaal tot rust komen tijdens de herstelwerkzaamheden in uw huis. Maak een heerlijke wandeling in het bos of ga met de kinderen naar het klimbos. Zo kunt u even uw gedachten verzetten.

Uw huis verkocht en nog geen andere woonruimte?

Ook voor een langere periode zijn er bij ons mogelijkheden om een bungalow te huren. U bent van harte welkom om even langs te komen. We vertellen u dan graag wat meer over ons park en u kunt bijvoorbeeld enkele bungalows bekijken. Belt u wel even van tevoren zodat wij weten of er ook een bungalow vrij is om te bekijken? Ons telefoonnummer is (074) 277 66 88.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland