Vakantiepark nabij De Lutte

Ontdek het Lutterzand 

De Lutte

Ben je op zoek naar een vakantiehuis op een bungalowpark in de buurt van het prachtige de Lutte in Twente? Bosvillapark Eureka is een luxe vakantiepark met 55 vakantiehuizen (bosvilla's) op korte rij- en fietsafstand van de Lutte. Ons vakantiepark beschikt over 5 sterren en wij doen er natuurlijk alles aan om dit zo te houden.

 

Omgeving

De omgeving van ons vakantiepark is schitterend. Aan de rand van landgoed het Hulsbeek en op korte afstand van onder andere Ootmarsum en de Lutte. De Lutte is een klein maar gezellig dorp, gelegen in de prachtige natuur van Twente. De Lutte is erg geschikt voor het maken van wandelingen of fietstochten. Ga bijvoorbeeld naar het Lutterzand, een natuurgebied met mooie zandverstuivingen aan het riviertje 'de Dinkel'.

Boek je Boshuus Boek nu je Boshuus

"De Lutte, een klein maar gezellig dorpje in de Twentse natuur"

Groot_rondje_buitensauna_Wellness_Eureka.webp
Vakantie bij de Lutte

Villapark Eureka, gelegen in het prachtige Twente, biedt een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De luxe boshuizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden privacy te midden van groene bossen. Maar wat ons park extra bijzonder maakt, is de nabijheid van het pittoreske dorpje De Lutte. Op slechts korte rij- en fietsafstand vind je hier gezellige straatjes, historische gebouwen en lokale winkeltjes. Verken de omgeving, geniet van de Twentse gastvrijheid en ontdek waarom Villapark Eureka al jaren tot de top vakantieparken van Nederland behoort!

 

Boshuis boeken op het park

Benieuwd naar de boshuizen verspreid over ons landgoed? Kijk hier voor de prijzen en beschikbaarheid op ons bungalowpark in Overijssel. 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram