Zakelijk verblijf FAQ

Zorg

bij Villapark Eureka

Zorg bij Villapark Eureka

Bij specifieke zorgvragen en het boeken van een zorgbungalow vinden we het prettig als u telefonisch contact met ons opneemt, zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken en u niet voor verrassingen komt te staan. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om vooraf even een kijkje te komen nemen. Belt u dan wel even van tevoren zodat wij zeker weten dat er een zorgbungalow vrij is die u van binnen kunt bekijken.

NBAV - LEDEN WAARBORGEN KWALITEIT AANGEPASTE VAKANTIES

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-keurmerk. Villapark Eureka is lid van de NBAV. Alle NBAV leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

NBAV logo
duofiets Villapark Eureka

 

LEKKER DE NATUUR IN MET ONZE DUOFIETS

Op ons hele park en in de directe omgeving zijn verharde paden. Wel zo veilig als u iets minder goed ter been bent of bijvoorbeeld een rolstoel gebruikt. Ook kunt bij ons een duofiets huren om de omgeving te verkennen. Recreatielandgoed het Hulsbeek is goed toegankelijk voor mindervaliden. Op het park bevindt zich een defibrillator (AED) en er zijn altijd gediplomeerde AED's aanwezig. Het ziekenhuis en een ambulancepost vindt u op slechts 4 km afstand.

 

Hulpmiddelen die wij standaard ter beschikking hebben:
 • Compleet elektrisch verstelbare bedden
 • Douchebrancard
 • Steunen voor douche en toilet
 • Douchestoel met/zonder wielen
 • Rollator
 • Rolstoel
 • Tillift (passief en actief)
 • Papegaai
 • Onrusthekken
 • Sta op stoel
 • Vraag het ons als u een ander hulpmiddel nodig heeft
Douchebrancard Elektrisch verstelbare bedden
Zorggroep Maartje

STEL, U HEEFT ZORG OP MAAT NODIG

We werken samen met Zorggroep Maartje voor ondersteuning met eerstelijnszorg. Zoals fysiotherapie, ergotherapie, huishoudelijke verzorging of verpleging. Volledig naar uw behoefte! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

VEERTIEN ROND - ONTZORGERS

Ook werken wij samen met Veertien Rond. Cliënten krijgen bij Veertienrond zorg op maat. Veertien Rond is opgezet door Francis Boers en Jolanda Wegman. Zij willen dat de zorg weer gaat draaien om datgene waar het écht om gaat: om mensen.
Veertien Rond heeft korte lijnen, u bereikt direct de juiste persoon. Stem direct af met Francis of Jolanda welke zorg u nodig heeft tijdens uw verblijf bij Villapark Eureka.

Veertien Rond
Geerdinksweg 89 7555 DJ Hengelo (ov)
Jolanda Wegman: 06 48 540 205
Francis Boers: 06 42 003 342
E-mail: info@veertienrond.nl
www.veertienrond.nl

 

logo veertien rond

Zorg

test

Hier hopen wij nog vele malen terug te komen. Echt een Top park!

Anderen over Bosvillapark Eureka

Heerlijke vakantie gehad. Lekker uitgerust weer naar huis. We werden gastvrij ontvangen en kregen persoonlijke begeleiding naar ons vakantiehuisje. Wat een mooi verblijf, van alle gemakken voorzien en schoon. Mooi rustig park, veel verschillende soorten paddenstoelen, eekhoorntjes en vogels gezien. Hier hopen wij nog vele malen terug te komen. Echt een Top park!

Lees meer ervaringen
Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland