Winter Wellness

Winter Wellness

met zorg op maat op Villapark Eureka

 
  1. ​​​​Winter Wellness aanbieding NBAV

Op Bosvillapark Eureka kan iedereen genieten van een heerlijk ontspannen vakantie. Ons park is dusdanig aangepast dat mensen met een beperking of die extra zorg nodig hebben ook lekker op vakantie kunnen. Even bijtanken in het bos doet namelijk wonderen voor iedereen. 

 

Onze luxe 5-sterren zorgbungalows zijn volledig aangepast en toegankelijk. In samenwerking met Veertienrond bieden we uitgebreide zorgfaciliteiten. En als kers op de taart: we zijn het allereerste vakantiepark in Nederland met het NBAV-keurmerk voor aangepaste vakanties! Bel ons gerust voor specifieke zorgvragen of om een zorgbungalow te boeken. Of nog beter, kom langs en ontdek onze accommodaties zelf.

 

Wellness voorzieningen

Lekker ontspannen? De wellness badkamer is voorzien van een Finse sauna (en eventueel een infrarood sauna), ruime inloopdouche en whirlpool. ​​​​​​​​​​​​​​

 

“Net dat beetje extra maakt het wel zo ontspannen"

Groot_rondje_zorg_rolstoel.png
Zorg

Al onze zorgvilla’s zijn voorzien van een brede schuifpui, een slaapkamer met sanitaire voorzieningen op begane grond, drempelloze vloeren, extra brede deuren en 2 geheel elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. De zorgbungalows zijn dus rolstoelvriendelijk. Je kunt bij ons bijna alle gewenste hulpmiddelen kosteloos bijboeken (enkel zeer beperkte handlingskosten), hierbij kun je denken aan een rollator, rolstoel, tillift, douchestoel of douchebrancard. Lees meer over onze bungalows voor mindervaliden.

 
Vakantie voor het hele gezin

Deel de zorg en ontsnap samen aan de dagelijkse sleur. Of je nu met een deel van het gezin een stadje wilt bezoeken, wilt shoppen of gewoon lekker op een terras wilt zitten, het kan allemaal! De zorg is in goede handen. Bij Bosvillapark Eureka kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram