Zakelijk verblijf FAQ

Onze hotel appartementen

Al onze 5 sterren hotel appartementen zijn gelegen op een ruim Bungalowpark in Twente. De volledig gemeubileerde appartementen beschikken over het comfort en de faciliteiten van een moderne woning, inclusief het echte thuisgevoel tijdens uw zakelijke verblijf. Zo beschikken onze standaard Hotel Lodges al over 5 sterren luxe met een vloerverwarming, een vaatwasser, goede bedden, een whirlpool en uiteraard gratis WiFi. Perfect voor een zakelijk verblijf.

Net iets luxer

Liever meer luxe en wellness? Voor een zakelijk verblijf op ons bungalowpark hebben we gemeubileerde woningen in alle soorten en maten. Precies zoals u dat wilt. De bungalows zijn geschikt voor 2 tot 5 personen, waarbij wij rekening houden met één gast per slaapkamer.

U heeft de keuze uit de volgende type bungalows:

 

Bosvilla Comfort, met het comfort van thuis

De Bosvilla Comfort voor maximaal 3 personen is zeer compleet ingericht en doet zeker niet onder aan de Hotels in Twente. Kortom: perfect voor een tijdelijk verblijf van u of uw personeel. Afhankelijk van uw voorkeur zijn er 2 of 3 slaapkamers aanwezig. Daarnaast heeft u de keuze uit een bungalow met 1 of 2 badkamers.

Meer informatie over de Bosvilla Comfort vindt u hier.

 

Bosvilla Comfort Extra, voor net dat beetje extra

De Bosvilla Comfort Extra is een goed alternatief als u net iets meer wilt. Denk aan een extra ruimte met droger en wasmachine of een sauna voor volledige ontspanning na een dag werken in Twente. De Bosvilla Comfort Extra beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en is uitermate geschikt voor een lang verblijf voor maximaal 3 werknemers.

Meer informatie over de Bosvilla Comfort Extra? Klik dan hier

 

Bosvilla Wellness, voor optimale ontspanning

De Bosvilla Wellness staat helemaal in het teken van ontspanning. Zakelijk overnachten mag best een beetje vakantiegevoel met zich meebrengen. Dat is met deze wellness bungalow geen probleem. De bungalow biedt ruimte aan maximaal 3 werknemers. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers met onder andere een sauna, stoom-douchecabine en bubbelbad.

Meer informatie over de Bosvilla Wellness

 

Bosvilla Wellness Superieur, voor een superieur verblijf

De Bosvilla's Wellness Superieur vormen het neusje van de zalm. En ze zijn er in maar liefst 3 uitvoeringen: voor 2 personen, voor 3 personen of voor 5 personen. Welke Superieur bungalow u ook kiest voor u of uw werknemers, superieur zijn ze zeker. Net als de wellness bungalows zijn ze voorzien van een sauna, bubbelbad en stoom-douchecabine, maar ze hebben net dat beetje meer. Denk bijvoorbeeld aan een tv op iedere slaapkamer.

Meer weten over onze Wellness Superieur bungalow?

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland