Zakelijk verblijf FAQ

Zorgvakanties

bij Villapark Eureka

Zorgvakanties mindervaliden

Op Bosvillapark Eureka kunt u terecht voor een vakantie met mindervaliden of mensen die net een beetje extra zorg nodig hebben. Onze luxe 5-sterren zorgbungalows zijn aangepast en daardoor toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast hebben wij een unieke samenwerking met Veertienrond waardoor wij u ook alle zorg kunnen bieden die nodig is. Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark in Nederland het NBAV keurmerk voor aangepaste vakanties ontvangen. NBAV logo

Aangepaste accommodaties

Onze aangepaste bungalows zijn zeer geschikt voor mindervaliden. De deuren zijn extra breed en daardoor rolstoeltoegankelijk en de douchehoek is ruim en drempelloos. Grote slaapkamer met geheel elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. Heeft u extra hulpmiddelen nodig zoals bijvoorbeeld een tillift, douchebrancard, douchestoel, rolstoel of rollator? Vraag het ons en wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst gereed staan in uw zorgvilla. Al onze aangepaste bungalows zijn bereikbaar via verharde wegen.

Vakantie voor het hele gezin

Door de zorg te delen is het hele gezin even uit de dagelijks sleur. Wilt u met een deel van het gezin een stadje bezoeken, shoppen of gewoon even lekker op een terras zitten? Dan kan! Want de zorg is in goede handen. Op Bosvillapark Eureka kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland