Fietsvakantie in Overijssel

Ontdek Twente op de fiets

Fietsvakantie Nederland

Ben je een echte fietser? Ontdek dan het prachtige Twentse coulissen landschap (Overijssel) op de fiets. In de nabijheid van Villapark Eureka is er meer dan 1000 km aan fietsroutes. Bezoek eens natuurgebied het Lutterzand of het kunststadje Ootmarsum. Ook Bad Bentheim en de Duitse grensstreek zijn makkelijk bereikbaar op de fiets.

 

Check hier onze beschikbaarheid Check hier onze beschikbaarheid

 

Eigen fiets of huren?

Neem je eigen fietsen mee of huur een (elektrische) fiets bij Villapark Eureka. Vanaf ons vakantiepark zijn er diverse prachtige fietsroutes met leuke tussenstops. En na een dag op de fiets kun je ontspannen in je eigen luxe boshuis.

Een ontspannen vakantie waar rust, ruimte, luxe en privacy centraal staan

Groot_rondje_eekhoorn.webp
 
Verken de omgeving

Bosvillapark Eureka is een 5-sterren vakantiepark verscholen in de Twentse bossen. Het park is ruim opgezet zodat je veel ruimte en privacy hebt. De luxe bungalows staan op zonnige plekken in het bos, waar je volop kunt genieten van rust, ruimte, luxe en privacy. ’s Ochtends word je gewekt door fluitende vogels en gedurende de hele dag kun je onverwachte bezoekers tegenkomen zoals eekhoorns, konijnen en reeën. Je wordt bij ons hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkere koek. Je zult verrast zijn door de Twentse gastvrijheid en de prachtige omgeving waar Bosvillapark Eureka gevestigd is.

 

Boek hier je fietsvakantie in Twente Boek hier fietsvakantie in Twente

 

 
Het hele jaar door genieten

Elk seizoen heeft zo zijn eigen charme en daarom kun je het hele jaar door terecht bij Bosvillapark Eureka. Wanneer je eenmaal op ons bungalowpark bent aangekomen, kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. In ons sfeervolle receptiegebouw staat altijd een gratis kopje koffie of thee voor je klaar en de koekjestrommel is gevuld. 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram